Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Neked milyen módszer vált be?Oszd meg velünk!

2011.02.02
Neked melyik módszer vált be arra,hogy a herpesz ne jöjjön elő vagy hamarabb gyógyuljon?Hogyan szoktál védekezni szexuális aktus alkalmával? Itt a lehetőség,hogy ehhez a bejegyzéshez hozzászólva megoszd velünk a tapasztalataidat és így segítséget nyújthass másoknak is! Bátran szóljatok hozzá,hiszen nem kell megadni személyes adatokat!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

BEST software for captcha breaking!

(Mashagof, 2017.12.12 20:35)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Free XEvil Demo solve 99% types of captcha

(Mashagof, 2017.12.12 20:01)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any anti-botnet CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

válaszolok

(az oldal szerkesztője, 2017.07.21 15:02)

Sziasztok!

Elnézést,hogy sok idő telik el mire válaszolok....,de fogok és érdemes vissza-visszanézni,értesítést kérni a hozzászólásokról!

Nemi herpesz

(Anna, 2017.07.09 16:24)

Kb.9 hónapja jelentkezett először. Az első fél évben kb. havonta jelentkezett. Kezeltem az összes megvásárolható krémmel, vitaminkúrával. Rátaláltam a lizinre, ez volt a legjobb, de szerintem nem normális napi 6-7 db 580 mg-os Lizin-C-n élni. Ez gátolta egyedül, hogy kiújuljon. Ha alábbhagytam a szedését azonnal megjelent. Orvos írt fel Telvirán kúrát. 400-ast, napi 2 szemet, egy hónapon keresztül. A kúra végét követő 1 hét múlva újra jelentkezett. Azonnal belevágtam egy újabb hónap telvirán kúrába (800-as, napi 1 szem, egy hónapig). Kb. 1 hete lett vége a kúrának és már érzem, hogy megint jönne. Az elmúlt 9 hónapban akkor nem volt herpeszem, amikor nagy dózisban szedtem a lizint vagy épp telvirán kúrám volt.

Re: Nemi herpesz

(az oldal szerkesztője, 2017.07.21 14:59)

Kedves Anna!

Elvileg,tapasztalatom szerint az idő múlásával csökkenni fog a kiújulások száma.Nekem a gyógyszer szokott hatni,pontosabban az Aciclovir AL 800mg tabletta.Amikor érzem,hogy elő akar jönni,gyorsan beszedem és nem újul ki.Nem kúraszerűen szedem.De annak is meg lehet a jó hatása persze,csak így jobban be tudom osztani és így nekem bevált a használata.1 vagy két tablettát szoktam ilyenkor beszedni,vagy felezem a tablettát és 2 napra elosztom.Érdemes megfigyelni,hogy milyen időszakokban újul ki.Ki fogod tapasztalni,hogy hogyan tudod kordában tartani,ne aggódj,csak ne add fel!Próbálkozz és meg fogod oldani!
Minden jókat!

új családtag:(

(Genitalis, 2017.01.23 21:19)

Sziasztok, múlt kedden indult az ezek szerint végtelen történet számomra... miután többszörös Bartholin cystsas műtött vagyok, így azt hittem, ismét az durrant be, mert olvastam az is okozhat bőrtüneteket. Nálam kb 2 gyulladt hólyaggal kezdődött, ami estére ellepett, és lett egy vérzős seb is, nagyon sokat sírtam, mert undorítónak találtam ezeket és magamat is. Végül elmentem dokihoz azzal a tudattal, hogy megműtenek, hidegzuhanyként ért, hogy herpes, mikor hosszú évek óta nincs senkim, és igaz, hogy most lett egy felső légúti megbetegedésem, de ez már sokszor volt. Szóval nem értem miért most jött elő, mikor, hogy kaptam el. De legrosszabb a szégyenérzet, rendelőben is sírtam... Millió kérdés van a fejemben:kinek kellek, hogy lesz új párom, stb, Jelenleg csak bélyegként tekintek erre az izére......... De örülök, hogy van ez az oldal, majd nézegetem

Re: új családtag:(

(az oldal szerkesztője, 2017.04.10 11:51)

Szia!
Köszi,hogy írtál!
Ezeken az érzéseken mindenki átesik,hidd el,hogy a helyzet kezelhető,csak alkalmazni kell a praktikákat és kitapasztalni,hogy neked melyik válik be!
Biztos,hogy találsz,olyan embereket,akiknek ez nem fog problémát okozni...én csak ilyenekkel találkoztam,védekezésre is van több mód.
Egyáltalán nem kell elkeseredned pláne nem szégyelned magad!

Furdoszoba

(Adri, 2016.09.07 01:51)

Sziasztok!
Nekem 5 eve volt eloszor herpeszem. Azota nem is jott ki ujra viszont most valoszinu, hogy az lesz mert a kezdeti tunetek megvannak. A kerdesemre semmilyen mas oldalon nem talaltam valaszt igy gondoltam hatha itt tud valaki segiteni. Akikkel kozos furdoszobat/kadat hasznalok veszélyeztetettek h elkapjak a fertozest? Megorit a gondolat h a csaladombol valaki gyanutlanul beul egy kad vizbe miutan elotte en zuhanyoztam ott majd nehany het mulva szornyu tuneteket tapasztal...Foleg h meg igazan kicsi gyermekek is vannak a hazban. Bocsi a buta kerdesert es koszi a segitseget!

Re: Furdoszoba

(Az oldal szerkesztője, 2017.01.14 12:16)

Szia!

Nyugodj meg emiatt nem kell aggódnod!

A fehérneműt és a törölközőt amit használsz érdemes külön mosnod magas hőfokon ,akkor amikor előjönnek a hólyagok és gennyedzik. Amikor tünetmentes vagy nem fertőzől ilyen mód,viszont szexualis kapcsolat során amikor még nem érzékelhetőek a tünetek,de ott lehetnek a vírusok és az aktus közbeni hámsérüléssel lehet fertőzni.
Még egyszer mondom nyugodj meg nálunk se volt ezzel probléma a családban !

Minden jókat!

Kérdőjelezd meg a herpesszel kapcsolatos gondolataid!

(Az oldal szerkesztője, 2016.03.22 11:10)

Sziasztok!

Az oldal nemcsak a herpesz fizikai tüneteivel és kezelésével foglalkozik,hanem annak mentális következményeivel is.

Találtam egy nagyon hasznos módszert,amellyel megvizsgáhatóak a stresszt okozó gondolatok mint pl.
Nem szeretkezhetek többé!
Nem fogok így párt találni!
Gyűlölöm Őt,mert megfertőzött!
Sorolhatnám,milyen sok gondolat gyötörheti a herpesz fertőzéssel kapcsolatban is az embert.

Byron Katie semmilyen valláshoz vagy hagyományhoz nem tartozik. Honlapján a következő szöveget olvashatjuk:

„A Munka semmit nem ér a válaszaid nélkül. A Munka alkalmazkodik bármilyen programhoz, és felerősíti azt. Feléget mindent, ami nem a Te igazságod. Átéget mindent, hogy elérkezzünk az igazsághoz, ami mindig is várt ránk.”

A Munka gyakorlata az önvizsgálat és önismeret egyéni útját kínálja.

1. Első kérdés: Vizsgáld meg, hogy a gondolatod igaz-e. = Igaz ez?
A válasz igen vagy nem. Ne magyarázkodj, ne elemezd a kérdést. Csukd be a szemedet, engedd mélyen magadba a kérdést, és engedd, hogy „nem-tudóan” nézz rá a helyzetre. Nem a szokásos „jól-tudomsággal”, a hétköznapi verkli-elmével, hanem egy minden pillanatban friss, új, nem értelmező tudatossággal.

2. Második kérdés: Teljesen biztos lehetsz benne, hogy ez igaz?
Byron Katie egyértelműen kijelenti, hogy minden „kellene” elvárással kapcsolatos gondolat elrugaszkodik a valóságtól, hiszen a valóságban nem az történik! Amikor tehát azt gondolom, hogy „kellene” vagy „nem kellene”, akkor éppen vitába szállok a valósággal. Amikor más dolgába avatkozom (lehet ez a másik emberé, vagy Istené, azaz a valóságé), szintén a valóságot vonom kétségbe. A valósággal perlekedni pedig nem erkölcsi kérdés, hanem — mint az önvizsgálat következő lépésére adott válaszokból is kiderül — kimerítő és szenvedést okozó.

3. Harmadik kérdés: Hogyan reagálsz, ha elhiszed ezt a gondolatot?
A Munka következő lépésében megvizsgáljuk, mi is zajlik bennünk, ha elhisszük az adott gondolatot. Ebben a pontban a Munka segítő kérdések sorozatával járja körül az érzelmek és a belőlük fakadó viselkedésminták hatását életünkre.

4. Negyedik kérdés: Ki lennél, ki vagy a gondolat nélkül?
Csukd be a szemedet, és nézd meg az életedet, az adott helyzetet, a másikhoz való viszonyulásodat a gondolat nélkül. Mintha nem tudnád azt gondolni, amit eddig gondoltál. Ki vagyok, ha nem tudom úgy értelmezni a helyzetet, az adott embert, saját magamat, ahogy azt eddig tettem? Ki vagyok, ha nem hiszem el az elmém címkéit? Katie arra bátorít, hogy merjünk minél mélyebben elmerülni ebben az állapotban, mert ez az eredeti, valóságos lényegünk, mellyel ily módon megerősíthetjük a kapcsolatot.

5. Lépés: Fordítsd meg az eredeti állításodat, gondolatodat!
A Munka utolsó fázisaként fordítsd meg a gondolatodat — például vonatkoztasd magadra, vagy változtasd az ellentétére — és nézd meg, melyik az a megfordított kijelentés, ami legalább olyan igaz vagy még igazabb, mint az eredeti gondolat. És keress konkrét példákat, hogyan is igaz az adott megfordítás.

Pl. Nem vagyok fontos a párom számára.

Fontos vagyok a párom számára. (engedd, hogy meglásd, amit eddig nem láttál)
Ő nem fontos számomra. (hogyan igaz az, hogy ő nem fontos neked?)
Én nem vagyok fontos magam számára.


Jobban kéne figyelnie rám.

Nem kéne jobban figyelnie rám. (most pont így tud, lehet, hogy nem tud úgy, ahogy én szeretném)
Nekem kéne jobban figyelnem rá. (pl. észrevennem, hogyan figyel ő rám, vagy amikor ő szeretné a figyelmemet)
Nekem kéne jobban figyelnem önmagamra.

Bővebben itt illetve Byron Katie A négy kérdés című könyvében:
http://onmunka.blogspot.hu/p/byron-katie-munka-atfogo-ismerteto.html

Nemi herpesz

(Lev, 2014.12.19 00:01)

Nekem 3 éve van nemi herpeszem amit előző barátnőmtől sikerűlt megkapnom. Az új párommal 3 éve vagyok és ő telyesen elfogadta, hogy ezzel élek együtt. Mostanában szinte havonta kiújúl amitől már nagyo ki vagyok de próbálkozok mindennel amivel lehet. Érzem hogy jön ki akkor már nem, de ha a hólyagok begyogyolnak és már nem érzem hogy ott volt miközben látni picit, attól már szoktunk testi kapcsolatot létesíteni. Nem védekezünk gumival ami lehet hogy nagy hiba, de mégsem kapta el. Az lenne a kérdésem Ha oda figyekünk akkor ezek szerint nincs fertőzés?

Re: Nemi herpesz

(Az oldal szerkesztője, 2014.12.19 10:58)

Szia Levi!
Köszi,hogy írtál ide!
Jó olvasni,hogy a barátnőd teljesen elfogadta és együtt tudtok vele élni!

Ha odafigyeltek,akkor megúszható a fertőzés,de az is lehet,hogy elkapta,csak még nincsenek tünetei és lehet nem is lesznek. Van,amikor nincsenek tünetek,a hám alatt vannak a vírusok és a másik félen egy sérülés elég ahhoz,hogy fertőzzön...kevesen fertőződnének meg,ha mindenkin látszanának a herpeszfertőzés jelei...

Ne aggodj,figyeljetek oda,ne parázzatok rá,sztem ez menni fog,hisz már 3 éve együtt vagytok és működik! Amikor érzed,hogy jön elő,rögtön kezd meg a kezelést és jó esetben még a hólyagok sem jönnek elő!Általánosan meg erősísd az immunrendszered!

Re: Re: Nemi herpesz

(Lev, 2014.12.20 00:06)

Ugye a herpesz elleni tabletták mint pl a telvirán elég drága, meg hát nem szívesen rohangálok mindig orvoshoz ezzel a problémával. Azaz igazság, hogy én a krémeket használom gyakrabban, mert 5-6 nap alatt el szokott múlni és recept nélkül van. Most a lizint olvastam itt hogy az segíthet és éppen azt próbálom. Mi lehet még az amit kúra szerüen érdemes kipróbálni? Gondolok esetleg teafélékre vagy valami féle gyógynöveny. aloe vera gél használata is segíthet?

Re: Re: Re: Nemi herpesz

(Ildikó, 2015.10.09 21:36)

Ginseng

Re: Re: Re: Nemi herpesz

(Az oldal szerkesztője, 2016.03.22 10:57)

Minden segíthet,amivel az immunrendszeredet tudod erősíteni!
De tapasztalatom szerint leghatásosabbak az aciklovir tartalmú szerek,de ezt inkább csak akkor használni,ha érzi az ember,hogy elő fog jönni vagy kúraszerűen egyszer-egyszer.

Nemi herpesz

(Anitszirk, 2015.10.03 14:49)

Sziasztok!
Nekem nyáron jött ki először a nemi herpesz, ami borzasztó volt. Elég alattomos, a nyirokcsomóim is bedagadtak..a nőgyógyász nem sokat tudott először mondani, csak antibiotikumot írt fel, bár remek orvos és úgy gondolom azért ez is segített. A Fucicort nevű krémet és Herpesint írták fel a bőrgyógyászaton, ami végül 3 nap alatt tette helyre(az antibiotikummal együtt!), de összesen 1,5 hét szenvedés volt. Monogám kapcsolatban élek, párom 2 éve állandó. Most pár napja ismét kiújult, de nem tudom hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás..? 3 hete vették ki a bölcsességfogam, simán ment. Olvastam, aki írta, hogy lehet ezzel is összefüggésben a kiújulás...egy hete nagyon legyengültem, hidegrázás-enyhe megfázás...és az idegtépő hólyagok. Első alkalommal inkább vízhólyagosnak tünt a terület, most sárgás-fehéres inkább "gennyes"nek mondanámés főleg a hüvelyi nyílásnál, ami borzalmas. Mosdóra menni= a falkaparással, akármilyen óvatosan is teszem. Csíp, ég. 3. nap van, kicsit enyhült ismét ezekkel kezelem, Fluconazole antibio, és vettem probiotikus tampont is(most fog megjönni, miért is ne még ez is?!) és C-vitamint nyomom mellé. A sós ülőfürdő nem tudom mennyire életbarát egy ilyen állapotban, azért a nyálkahártya nem tudom mennyire bírja?! Annyi még, hogy most úgy néz ki a páromon is van 2 pötty! :( nem hibáztat, tudja, hogy akár tőle is jöhet még korábbi kapcsolatokból...és én is, hogy valakitől régről... :((( a Lizin kúrát tervezem ezek után kipróbálni, főleg , hogy jön a tél...üdv mindenkinek, és jobbulást!

Re: Nemi herpesz

(Az oldal szerkesztője, 2016.03.22 10:53)

Szia anitszirk!

Valóban nem sokat segít ha egymást hibáztatják az emberek,tényleg előző kapcsolatokból is származhat a fertőzés.
Köszi,hogy hozzászóltál!
Minden jókat neked is!

Pécs

(Nikiiiiiii, 2015.06.18 20:16)

Évek óta van herpeszem...Ha kijön elég durván pedig elővigyázatos vagyok...Van,hogy mikor érzem elkezdem.kezelni de azzal.se.megyek sokra...De amik segitettek azok a következők: Jegelés,utána tiszta alkohollal,grapefruitmag olaj csepp,almaecetes borogatas,sót rátenni..Jegelni újra..Aztán herpesil kenőcs vagy telviran.(A herpesil géllel két nap alatt eltűntek a.hóyagok és csak sebes már.)Mikor már seb van a hólyagok helyén vermix száritó keveréket használok ez hamar leszáritja.Utána ha piros folt lenne a herpesz helyen neugranormommal vagy továbbra is vermix száritókeverékkel kenem.Fontos,hogy kezelés elött és után alaposan mossunk kezet! MINDENT lefertőtleniteni. Ha elmúlt teljesen a herpesz cseréljünk fogkefét,és minden mást amit többször használtunk a herpesz ideje alatt.Immumrendszer erősítése. Más után ne együnk ne igyunk, és mindig mossunk alaposan kezet bárhol is vagyunk(ha van.kezmosásra lehetőség).Szánkhoz ne.nyúlkáljunk.a.herpesz ideje latt, meg úgy amúgy se!! Remélem.tudtam ezzel valakinek.segíteni...

Re: Pécs

(Az oldal szerkesztője, 2015.08.16 23:06)

Nagyon jók amiket írsz,köszi,hogy megosztottad velünk! A legjobbakat!

Budapest

(Jacint, 2015.02.05 00:29)

Sziasztok. Sokat segitett ez az oldal, igy most en us feldobnek par tipp-mixet ahogy nekem bevalt..de valoban mindenkinek meg kell talalnia a szamara megfelelö gyogymodot.
1. aludjatok megfelelö mennyiseget min. 7-8 orat, ez nagyban tamogatja az immunrendszert.
2. 2-3 nap buli-pialas utan nalam mindig kijön, igy kerüljetek minden önpusztito tevekenyseget, utana lehet a romokat ujjaepiteni
3. rendszeres vitaminutanpotlas, nalam sportnapok utan meg nagyobb mennyisegben, ne engedjetek hogy a vitamintarak kiürüljenek.
4. akinek rendszeresen kijön, ajanlom a savtalanitasrol szolo könyveket, a paleo modszer tanulmanyozasat es gyakorlasat, :lenyegeben a szenhidratok- feherkenyer, tesztak stb minimalizalasat es egeszseges gyümölcsök bevitelet.
5. en evente tartok 3 teljes honapos lysin kurat. Reggel 1200 mg lysin 500 mg c vitamin fel oraval eves elött, ugyanez a dozis du. 2 körül ehgyomorra...
Ha jön a " vendeg" barmikor akkor 1600 mg lisine 3 szor ehgyomorra es c vitamin ami a csövön kifer.
(Talan soknak tünhet az adag, en biztosra megyek..hulljon a fergese)
6. ha a tünet is mutatkozik... En felmelegitett desztillalt vizben tengeri sot oldottam fel, annyit amennyit a viz felvesz,
Ezt kis üvegcsebe zartam es ha erzem hogy baj lesz akkor ezzel ecsetelem, akar 4-5 napon keresztül is. Ha kijött csak ezt a sos oldatot hasznalom. Nekem bevalt...
En is probalom csökkenteni a kemikaliak szajon at törtenö alkalmazasat, probalok egeszsegesen elni, etkezni, sportolni, aludni, pihenni.
Es en is csak csatlakozom az elöttem szolokhoz, amikor nehez napokat elsz gondolj bele h valaki sokkal szerencsetlenebb mint mi, nincs laba, vagy nincs keze amivel segitene magan, probaljatok pozitiv gondolatokkal attenni magatokat ilyenkor.
2015 - ben is harcoljatok kemenyen, es meg lesz az eredmenye.
Üdv J


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő » 

 Archívum

Naptár
<< December / 2017 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 170927
Hónap: 1902
Nap: 53